Forklædt som påske

Se, det finurlige ved at holde påske hernede er jo, at selvom påsken også her er en fejring af Jesus genopstandelse om søndagen - ovenpå hans død om fredagen, så er der af og til lidt langt fra mørkegule påskeliljer og hvidklædte vintergækker, der pipper op af den frosthårde jord, til synet af een af vores nyudsprungne påske-bonsai:

Og der er også lidt langt fra nyfødte påskelam, på en frosthård mark i det kolde nord - til billedet af eet af Joans plejeæsler, der valgte at sætte et lille kid til verden søndagen før påske. 

Men påsken betyder det samme, i både Skandnavien og Spanien, også selvom måden man fejrer den på ikke helt er identisk. Befolkningen i Andalusien går meget op i påskeoptog - hvor vi jo hælder lidt til: påskeharer, påskeæg, påskefrokost, påskebryg og påskehygge.

Men een ting er helt sikkert, og det er, at vi sætter stor pris på, at foråret nu officielt har gjort sit indtog. Urene er stillet frem. Vinteren er forbi. Dagene bliver længere og længere, og blomster, buske og træer i vores have knager og brager for at gå i flor.

Tak fordi du kiggede med her på hjemmesiden.

CASA KLEIN