Gang i bevægeaspparatet

Når vi bliver ældre daler den fysiske aktivitet. Det ved de fleste. Vi drøner ikke længere rundt mellem arbejde og private gøremål, og ting som havearbejde og rengøring er for nogle overladt til stærkere rygge. Men vi har stadigvæk brug for vores bevægeapparat.  Så derfor skal det trænes.

007.jpg
008.jpg
011.jpg

Og selvom det udefra nogen gange godt kunne se ud som, at Casa Klein er kaffe og lagkage morgen, middag og aften, så er vi meget fokuserede på at sørge for, at alle får en individuel fysisk træning. Hver dag. 

Nå, ja, vi havde jo en rund fødselsdag i sidste måned (STORT TILLYKKE), så der var en fødselsdagslagkage naturligvis på sin plads - en lagkage med kiwi på toppen...

003.jpg

Men alle gæster på Casa Klein arbejder individuelt med at holde bevægeapparatet i gang. Det kan være koordinationstræning med boldspil, træning af balance og ben i vores gangstativ, en tur på motionscyklerne for styrke benmuskler og for at vedligeholde, eller forbedre, kredsløbet - eller svømning i vores udendørs swimmingpool om sommeren. Alle på Casa Klein træner i det omfang de formår. Det er en daglig rutine.

030.jpg
046.jpg
065.jpg

Nå, ja - så var der lige en fødselsdag mere! Så (endnu) en lagkage og (endnu) et STORT TILLYKKE) er vel også på sin plads her...

028 Wendla fødselsdag.jpg

...med jordbærskum og bær på toppen.

021.jpg

Vores Petaque sæt bliver sjældent koldt. Der bliver udkæmpet drabelige dyster og indimellem må målebåndet frem for at finde vinderen. Det er også en god måde at bruge bevægeapparatet på.

022 En norsk hyggestund.jpg

Efteråret er på vej, og vores norske venner har her en lille hyggestund. Det er de ret gode til. Urerne er netop blevet stillet tilbage, og vi gør stille og roligt klar til at finde de uldtrøjerne og de lange hjemmestrikkede sokker frem. 

Tak fordi du læste med.

CASA KLEIN