Ældrepleje Ferie

Ældre mennesker trænger indimellem også til ferie. Ja, det gør de faktisk. Ferie med benene op ad og med mulighed for også at blive lidt forkælet. Ferie i varmen. Ferie med sol. Ferie med rent afslapning som eneste punkt på dagsprogrammet.

Tryghed 2.jpg

Det er desværre bare ikke altid så let af finde et sted, hvor man kan få dækket individuelle behov for pasning - samtidig med at man "holder ferie". Det råder CASA KLEIN bod på.

Parallelt med vores faste beboere bor her nemlig også gæster der holder ferie i f.eks. tre uger -  sågar op til tre måneder. Vi kalder det: Ældrepleje Ferie. 

28 aug.17 056.jpg

Du indgår på lige fod med vores faste beboere, hvilket indbærer skræddersyet pasning, døgn overvågning og adgang til alle vores faciliteter. Vores sygeplejersker og tilknyttede læger er også til din disposition og hvis familien skulle få lyst til at besøge dig, så er der enten mulighed for at bo på et af vores værelser - eller vi er behjælpelige med at finde en ferielejlighed eller et hotel lige i nærheden.  

Kontakt os hvis du eller en af dine nærmeste er interesseret i at vide mere om Ældrepleje Ferie - på enten mail: joan@casaklein.com  eller på telefon +34 679 167 168. 

 

Mvh/ CASA KLEIN

Seniorhotel på Costa del sol med mulighed for Ældrepleje Ferier