En Rom & Cola til Bjarne, por favor.

Nye gæster på Casa Klein er lig med nye livshistorier og nye fortællinger. Og nyankomne Bjarne fik sig en Rom & Cola i velkomstdrink, mens pigerne fik sig et glas iskoldt hvidvin. Og så blev der ellers lyttet og fortalt. Men vi kender efterhånden rumlem og ved hvor vigtigt det er, at vores nye gæster blive integreret så hurtigt som muligt, så de føler sig hjemme. Og vi elsker, når der kommer nye gæster! 


Ellen havde forresten fødselsdag her for nylig, og en lille fødselsdagskage fra køkkenet skulle der naturligvis til. Haldis mente, omsorgsfuld som hun er, at det var på sin plads med et stykke fødselsdagsmusik, så hun satte sig til pianoet i fællesstuen og spillede.

Se, når vi går promenadeture langs havet, så foregår de i det tempo, der passer til os. Det gælder forøvrigt også for alle andre aspekter i hverdagen her på Casa Klein. Alt foregår i vores tempo.   

Duften af saltvand og lyden af havn kender de fleste. Vi er så heldige, at vi bor blot fem minutters kørsel fra en smuk havn, så det er et yndet udflugtsmål.

August måned har været god ved os i år. Varmen har været til at holde ud, med undtagelse af en håndfuld virkelig varme dage, men hverdagene har hængt godt sammen. De lokale siger, at de "milde" aftener og nætter begynder den 25. august, så det gælder vi os trods alt lidt til.

Vi vil gerne sende en fælles sommerhilsen til ALLE venner, familie og bekendte af gæster på Casa Klein - det hermed gjort! 

Tak fordi du læste med.

OS ALLE FRA CASA KLEIN