Dagen før dagen

I dag er det dagen før dagen. Altså dagen før Skt. Hans aften. Midsommer. Een af de mærkedage, som vi virkelig sætter pris på her på Casa Klein.

Vi plejer at grille på terrassen, eller rettere Lilian plejer at grille for os, men følelsen af, at året kun er gået halvt og at vi har nærmest stadigvæk hele sommeren foran os, er en dejlig fornemmelse.

Lilian har allerede varmet grillen op, og kølet hvidvinen ned, i forvejen.

Lilian har allerede varmet grillen op, og kølet hvidvinen ned, i forvejen.

Havet drager som bekendt - og der går ikke mange dage imellem vi tager en tur derned. Nogle gange sopper vi i vandkanten, og andre gange nyder vi bare udsigten - eller leger bademester for en stund.

Vi har vores små faste strand cafér, hvoraf nogle af dem nærmest blot er en slags fortelte med tilhørende campingstole, plasticborde og interimistiske køkkener. Autentiske, og et af de særlige kendetegn på disse kanter. Men vi elsker dem, og nyder virkelig at få en kop kaffe, eller en tapas og en lille iskold kold øl helt nede ved havet.  

Og nogle gange er de faktisk blot træskure med presenninger, men glæden ved at sidde i med fødderne sandet og mærke vind og vejr - ja, den udspiller kravene om arkitektur eller designermøbler med flere længder.


Besøg hjemmefra

I den forgangne måned var Ellens søn på besøg, så han "fik lov" til at spise med ved voksenbordet. Det var virkelig hyggeligt. Og så havde Grethe fødselsdag, og da hun er VILD med appelsiner havde køkkenet bygget en fødselsdagslagkage med friske appelsinstykker - som virkelig var svære at holde nallerne fra, indtil der blev sagt værsgo. Men det var Grethes fødselsdag - så hun bestemmer farten.

Nå, men vi kom lidt væk fra det der Skt. Hans. Og faktisk kom jeg til at tænke på en episode, som vi havde for nogle år siden, da een af vores gæster blev dårlig i løbet af dagen, og vi måtte tage affære. Det kom der faktisk dette lille læsebrev ud af - klik på billedet nedenfor- og læs med hvad Bodil Dreyer sendte ind til magasinet Solkysten: 


Vi ser frem til midsommerfesten i morgen, også selvom vi fejrer den midt på dagen, og gælder os til Lilians grill party. 

Tak fordi du læste med,

Joan Klein