Ellen - det nye energibundt på Casa Klein

Stakkels Rufus, tænkte Mr. Bond stille, da Ellen endnu engang spurgte om der måske var mulighed for endnu en tur i lokalområdet. Stakkels Rufus...

Ellen har nemlig mere energi end de fleste.

Så på med de korte bukser, af med skoene og så ellers afsted på en frisk gåtur langs havet. Det er en rigtig Ellen-specialitet.

Men det hele skal ikke blot handle om hav og strand - siger Ellen - der skal også helst være lidt kulturelt på menuen. Så forleden tog hun (og stakkels Rufus) op for at se en lokal kirke, La Eremita i Veléz Malaga. Det er en højtbeliggende kirke med et kapel, der er kendt for at være utroligt smukt udsmykket af kunstmaleren D. Evaristo Guerra. Hele den indvendige del af kirken er udsmykket med malerier af bydele og landskaber.

En kirke, der virkeligt er et besøg værd. 


Se evt. den lille introvideo nedenfor:


Familiebesøg. Børn og børnebørn. Det er altid populært. Benene op og et glas iskoldt hvidvin på een af de lokale strand cafér, så er det altså svært at bevare pessimismen.

Nå ja, og indimellem alt det andet, så nåede Ellen også lige en eftermiddagstur til lystbådehavnen, Marinaen, for at se på sejlbåde og mennesker. Stakkels Rufus.

Og et par dage efter fik hun lokket et par af de andre gæster med til havet. Igen. "Hva´ska´I ikk´ha´skoene af, spørger hun?

Rufus skal vist snart have skiftet film i kameraet. Stakkels ham.

På Casa Klein nyder vi, når der kommer et frisk pust ind gennem porten, og Ellen har virkelig sat noget stemning og humør på dagsordenen.

Vi andre forsøger såmænd bare at følge trop. Selvom det kræver sin mand. Men vi gør vores bedste.

Ellen og Donald nyder et spil domino i forårssolen, selvom det jo nærmest blot er som en lille middagslur for Ellen, vores alle sammens nye energibundt, her på Casa Klein. 

Stakkels Rufus...


Tak fordi du læste med - og husk at læse det, der står mellem linjerne også.

CASA KLEIN