Kate har besøg og Yvonne skriver brev

Se, når man bor på Seniorhotel i det sydlige Spanien, så er det vigtigt at kunne holde kontakten ved lige med familie og venner. Det gælder begge veje. Og selvom et telefonopkald kan lune en gang i mellem, så er der altså intet altså som et besøg hjemmefra.

Her er det Kate der har besøg.

Her er det Kate der har besøg.

På Casa Klein tilbyder vi familie og venner enten at bo på et af vores væres værelser, hvis der er plads, eller ved at vi hjælper til med at få de besøgende indkvarteret i en af to lejligheder i Vélez-Málaga, som vi disponerer over:


Lejlighed 1


Lejlighed 2


Castillo de Vélez


Send en forespørgsel her, hvis du har brug for overnatning eller et ophold i forbindelse med besøg.  

Navn *
Navn

Men der er nu heller intet som at sætte sig i udestuen og skrive et godt gammeldags brev. Håndskrevet. Pen og papir. Umiddelbare tanker og følelser. Det virker stadigvæk. Og det ved Yvonne.


Erhvervspraktikanter fra Danmark

I en periode på små tre måneder henover vinteren er vi så heldige, at have tre danske erhvervspraktikanter på besøg: Lise, Esther og Irene. Et besøg som vores gæster virkelig sætter pris på. 

Og at dømme efter erhvervspraktikanternes smil, så nyder de også at være nede i det milde Sydspanske vinterklima, mens kulden raser i det kolde nord.

Og vi er virkelig taknemmelige for deres ekstra hjælp. Tusinde tak til jer alle tre!


Men der skal også trænes. Der skal trænes koordinering, og det gør vi med bold. En blød een af slagsen.

Og bevægeapparatet skal også holdes i gang - her med en dans.

Der er fuld fart på Casa Klein, eller, så meget fuld fart på, som gæster på et Seniorhotel nu en gang kan have. For udover at hygger os i dagligdagen, så forsøger vi også at holde et fornuftigt aktivitetsniveau i hverdagen.

...selvom vores hunde indimellem syntes, at det tager lidt overhånd med al den aktivitet, men så napper de bare en lur i solen.

Tak fordi du læste med.

Os alle fra Casa Klein + verdens tre sødeste erhvervspraktikanter.