Vinterkulde

Januarvejret har været usædvanlig flot, selv med Costa del Sol brillerne på. Flot og klart, men samtidig med nogle enkelte forholdsvis kolde dage. Sådan omkring 14-15 grader i dagtimerne og ned under 10 grader om natten.

Men så vi rykker bare ind i udestuen!

Ind i varmen, men stadig med udsigt til haven, og så ellers hænderne omkring en kop varm kaffe med et stykke friskbagt brød eller kage på tallerkenen. Og vi behøver ikke at sige så meget til hinanden. Vi sidder nemlig bare og kigger og vinterhygger. 

Og jeg skal ikke ud i "kulden" i dag. Jeg bliver indenfor i stuen i min bløde lænestol. Her er nemlig lunt og rart, siger Bernadette.


Men så er der selvfølgelig de hårde hunde, dem der trodser vinteren og blæsten, og tager på en rulletur langs havet med en hånd på hatten, så den ikke flyver væk. For frisk luft skal der til. 

"Hvis du gir´et nummer på klaveret, så synger jeg en sang!

"Blir´det til noget, eller hvad?

Og straks derefter måtte fotografen lægge sit kamera og sætte sit til pianoet.


Januar er forbi, og vi kan så småt begynde at glæde os til, at foråret melder sig igen. Altså lidt ude i horisonten. Måske om nogle uger. Men vi ved det kommer, for det plejer det at gøre, så i mellemtiden kan vi jo lige så godt nyde den smule vinter vi har, og rykke lidt sammen indendørs.

Nå ja, så er det jo lige Raymond og Rufus, de opdager slet ikke at det er vinter, så de går tur i haven i januar måned i korte ærmer, og lader som om det er sommer! 

...mens andre må tage frakker på, når blot der skal siddes lidt på en af bænkene.

Vinterkulden er på besøg, for en stund, men det gør ikke så meget, for vinteren er nemlig en hyggelig gæst.

 

Tak fordi du læste med,

 

os alle fra

CASA KLEIN