Casa Klein fejrer 15 års fødselsdag den 1. december 2016

Gennem de sidste 15 år har vi haft mange forskellige gæster her på Casa Klein. Vi har haft pensionerede læger, advokater, reklamefolk, revisorer og filmfolk for bare at nævne nogle få - men ens for langt de fleste er, at de virkelig har værdsat den måde vi har valgt at gøre tingene på. 


Da vi startede op var vores motto:

  • Vi sætter gæsternes ønsker og selvrespekt forrest.
  • Vi taler aldrig ned til nogen.
  • Vi er professionelle og har et personale, der kan klare enhver situation.
  • Hvordan ville du selv have det, hvis det var dig?

...det gælder stadigvæk.Så på vegne af alle vores dejlige gæster, både dem der bor hos os nu og alle dem der har været forbi Casa Klein gennem de sidste 15 år - og på vegne af vores fantastiske ansatte, som har været med til at skabe den helt specielle stemning der hersker her på Seniorhotellet, ønsker vi hinanden, og ikke mindst huset Casa Klein, et RIGTIGT STORT tillykke med fødselsdagen. 

HIP HIP HURRA!


Mange hilsner, en stolt stifter af Casa Klein

Joan Klein Didold


Og her en lille snig-forpremiere på fødselsdagskagen! (Måske).