Nye solbriller til Mr. Bond

Jo, den er god nok. Mr. Bond bor på Casa Klein. Og det efternavn forpligter som bekendt, så en dag mente han, at var det så blevet tid til en solbrille opgradering - og afsted vi drog.  

Inde i indkøbscentret blev der prøvet lidt forskellige modeller: nogle moderne, nogle klassiske og nogle sådan lidt i mellem. 

Men Mr. Bond var klar i mælet, da han endelig fandt solbrillen! Og kun det bedste er godt nok til en gentleman med det berømte efternavn - så det blev naturligvis til et par RAY BAN solbriller, magen til den model, som General Douglas McArthur havde på i 1940´erne.


Så var det blevet pigernes tur til at shoppe, men en lille fyr på en cykel stjal for en gangs skyld opmærksomheden fra de mange fine tilbud, så der blev også tid til at snakke og hygge lidt med ham.

Men vi skulle jo ikke helt glemme hvad vi var kommet for...

Efter veloverstået shopping var det tid til et lille hvil.


Når vi ikke er på tur, eller udflugter, er der ofte fuld aktivitet fra morgenstunden på CASA KLEIN:

Rufus træner koordination med een af gæsterne, Kate træner på motionscyklen.  

Og pigerne kaster med skumbold.


Vi plejer at sige, at CASA KLEIN er et godt sted at være, og hvis vi spørger vores Mr. Bond, så svarer han på elegant engelsk, at han er rigtig glad for at bo på CASA KLEIN og, at han har det meget bedre end da han kom.


Tak fordi du kiggede med her på vores nyheder. Vi håber du syntes, at det er sjovt at se, hvordan vi gør tingene i hverdagen gennem de små fortællinger - på samme måde som vores gæster gerne vil vise, hvordan de lever deres liv på Senior Hotel på Costa del Sol.

Joan Didold Klein

CASA KLEIN