Midsommer

I aften er det Skt. Hans aften, og udover at det markerer midsommeren, tegnet på at vi er halvvejs gennem året, så har juni måned allerede har været fyldt med sjove og gode oplevelser, men også en tur på hospitalet for en enkelt af gæsternes vedkommende. For det er jo hvad der sker.

Else måtte en tur på vores lokale hospital, men Ruth og Bernadette var ikke sene til at lokke Rufus til at køre derned for lige at tjekke hende. Og alt var ok. 


Haven, ja, vi ved godt at vi nævner den ofte, men den er lidt vores stolthed, og den står så fantastisk flot i øjeblikket. Og gartneren holder godt øje med den, selvom det p.t. er lidt mere end et fuldtidsjob for ham. Men en stor have passer jo ikke sig selv.

Det gør en strand forøvrigt heller ikke. Nogle skal jo holde lidt øje med den...


Nu er CASA KLEIN jo ikke noget "rescue center" for hjemløse hunde. Men det hænder, at der bliver afleveret et par hvalpe, som ikke har noget hjem, eller nogen til at tage sig af dem. De bliver så undersøgt og vaccineret af dyrlægen, og skaber altid glæde blandt mange af vores hundeelskende gæster. BETTI, der blot er 6 uger, har fundet en ny ven i Gunver. Og den anden hvalp, PLUTO, er allerede flyttet permanent ind hos Ewald.


Og her fik Ruth sig vist lige en RIGTIG STOR overraskelse, da datteren, som forøvrigt bor på en ø i Caribien, kom forbi på besøg i et par dage. Billedet taler for sig selv. 


Ellers foregår hverdagen for det meste i skyggen. Enten hjemme på CASA KLEIN eller afsted på udflugt. Og hygge er jo ikke aldersbetinget, selvom vi faktisk bliver bedre og bedre til det.

Og mens vi nu er ved det der med alder, så hils lige på Grethe, hun er 98 år og har boet hos os i mange år. 


1. holdet melder klar til Skt. Hans aften - allerede et par dage i forvejen - og vi har fået et nys om, at vores kok Lilian har forberedt noget jordbærpunch, som er lidt mere frisk i stedet for den tunge rødvin i varmen.

 
Hun har også lavet en heks til vores Skt. Hans bål, da een af hendes venner havde efterladt nogle hjemmestrikkede nisser - så med lidt håndarbejde lavede Lilian den om til en affyringsklar heks.


Skt. Hans aften er netop nu skudt i gang:

og her byder Lilian på hjemmelavede frikadeller, Mr. Bond siger: "Yes, please".


Lilian´s Skt. Hans menu står på: gulerodsterrine, som kold dressing, salat og hjemmelavede frikadeller og pølser på gril. Og til dessert en skive grillet ananas med en iskugle af vanilleis.

Velbekomme, siger vi bare...

Heksen bliver gjort klar.

...og så er det ellers afsted til Blocksbjerg!

 

RIGTIG GOD SKT. HANS AFTEN TIL ALLE!