POWER SHOPPING

Selvom man er gået hen og er blevet (lidt) ældre, så kan man altså faktisk godt gå hen og få lidt kløe i "Dankortet". Altså sådan lidt go´ gammeldaws lyst til at shoppe.

...og når man så har fået liv i forbrugskromosonet, så er det jo helt perfekt, at der også er noget der hedder JANUAR UDSALG i Spanien!


Ellers har årets første måned budt på mange dejlige dage med varme og sol, men også dage hvor det virkeligt har været koldt.

Ikke sådan skandinavisk-koldt med temperaturer under frysepunktet, men Costa del Sol-koldt, hvor man lige pludselig skal have fundet de lune jakker frem, og for enkeltes vedkommende en lille hjemmestrikket hue. 

Men der er hjælp at hente, for så tager vi bare på tur til nogle af de mange gartnerier og blomstercentre, som vi har i og omkring Vélez-Málaga.

Her kan vi gå i et stykke tid og kigge på blomster og evt. udvælge nogle friske buketter til værelserne, eller til den store opholdsstue i hovedhuset på Casa Klein.

Eller blot nyde synet af de mange forskellige udplantninger af blomster, buske og træer samtidig med, at der naturligvis også lige blev tid til en ordentlig gyngetur. Dét bliver man nemlig ALDRIG for gammel til.


Nå ja, og når man så lige har power-shoppet, så er der forresten intet som en lille efterfølgende frokost med et glas friskpresset appelsinjuice og en kop varm kaffe, til af få pulsen ned med igen!

Livet går sin gang for gæsterne på Casa Klein, og vi prøver på at tage een dag ad gangen - det er nemlig sådan livet skal leves.

Tak fordi du læste med,