Huset

Casa Klein er bygget i Andalusisk stil og råder over 16 enkeltværelser samt to dobbeltværelser til par, overnattende gæster eller til familie og venner. 

Så der er altid god ekstra plads, når der kommer besøg hjemmefra.

Så der er altid god ekstra plads, når der kommer besøg hjemmefra.


Værelserne

Alle værelser har egen indgang, og eget bad og toilet. Der er aircondition, som kan styres med en fjernbetjening, så man altid kan opnå den ønskede temperatur på sit værelse - varme og køling. Samtidig er der fjernsyn på alle værelserne, med både skandinaviske og udenlandske TV-kanaler, og vores gæster har naturligvis mulighed for at medbringe egne møbler, og for kunne at udsmykke værelserne med personlige genstande, i et vist omfang.


Fællesrum og spisetue

Vi er et kørestolsvenligt seniorhotel, og det store fællesrum i hovedbygningen danner nogle hyggelige og afslappede rammer for gæsterne i hverdagen. Måltiderne kan indtages enten i spisesalen eller på eget værelse.

Alarmen er altid lige ved hånden, når man ligger i sengen, og der er tilknyttet personale 24 timer i døgnet.

Samvær

På Casa Klein er der rig mulighed for at benytte de mange fælles faciliteter, og for at hygge sig sammen med de andre gæster og personalet.

Vores swimmingpool er blandt andet et populært sted at blive svalet ned om sommeren - enten ved at få dyppet tæerne eller ved at svømme, og der er altid personale parat til at hjælpe.


Afslapning

Men trænger du til at sidde lidt i ro og mag og nyde en dejlig morgenstund, eller måske nyde dagens sidste solstråler til lyden af et spil Yazzy i det milde sydspanske klima, er der naturligvis også plads til det. For faktisk, så værdsætter mange af væres gæster ganske enkelt muligheden for blot, at kunne sidde udenfor og lade sig tilsmile af lyset - hele året rundt.


Musik skal der til

Det sker af og til, at en af vores gæster sætter sig til det store flygel i opholdsstuen, og spiller sange og melodier fra dengang, hvor musik blev spillet af mennesker og ikke af computere. Det holder vi alle meget af på Casa Klein.


Haven er vores stolthed

I vores smukke parklignende have, hvor der er blomster i flor hele året rundt, passer og plejer vores gartner, Maria, nænsomt alle blomster, buske og træer på samme måde, som vi ønsker at passe vores gæster. Det er altid noget der blomstrer - lige fra den blå plumbago, skønne roser, kaktusser eller den røde grapefrugt. Haven er vores stolthed.

Og så har vi faktisk også en stor Bonzai samling, som vores Senzei tager sig af, sammen med at par af vores faste beboere.

IMG_9440-Taking-care-of-people.jpg

I Spanien bor man som bekendt "udenfor" det meste af året, og vores terrasse der ligger midt mellem hovedhuset og haven, og fungerer som et slags motorrum i vores hverdag. Der bliver læst bøger, der bliver drukket kaffe - eller iskold rosévin om sommeren - og der bliver slappet af efter alle kunstens regler.

Og en gåtur rundt i vores store have er et must, hvis man nogensinde kommer på besøg på Casa Klein.