Testimonial fra familie:

Jeg vil gerne udtrykke min glæde og taknemmelighed over hvor godt I gør det,
og hvor meget I gør for at min mor befinder sig og har det godt.
I gør det rigtigt godt - tusind tak for det!
— Jesper Pfeiffer, søn

Anbefales af læger:

“Min mor mistede sin mand, min far, og kunne herefter slet ikke klare sig i hjemmet. Hun fik hjemmehjælp seks gange dagligt, blev indlagt til genoptræning og til sidst måtte hun på plejehjem.
— Thomas Danø Møller, Ovl. Spec.læge i ortopædisk kirurgi.

 

anbefaling:


Det var en tilfældighed at min mor kom på Casa Klein på Costa del Sol, ved Malaga i Spanien. Vi havde hørt godt om Seniorhotellet gennem bekendte, og kontaktede Joan fra Casa Klein for at høre nærmere. Casa Klein ordnede hurtigt alt det praktiske og min mor kom på Casa Klein, før hun havde set sig om.

Før afrejsen var hun smerteplaget, havde begyndende demens og livslysten var næsten helt  forsvundet. Mor kom til Casa Klein på et tre måneders prøveophold, der forløb over alt forventning. Intensiv fysioterapi, fast lægetilsyn, sufficient smertebehandling og den hyggelig atmosfære gjorde, at alt blev bedre for min mor, og at hun genvandt sit gode humør og ikke mindst glæden ved livet.

Hurtigt faldt hun til blandt de søde beboere, og det venlige og engagerede personale. Det var selvfølgeligt langt fra Danmark, men vi kommer ofte og besøger hende og har erfaret, at vores samvær bliver bedre og mere oprigtigt når vi er hos hende, ofte bare en weekend.

Selv er jeg ortopædkirurgisk specialist og har oplevet mange ældre medborgeres forløb. Jeg tænker ofte på hvilken gave det ville være, hvis alle ældre kunne opleve et sådant samvær. Jeg mindes også ofte med stor glæde de aftener på Casa Klein, hvor vi sidder og griner, solen går ned, og kokken griller på friluftsgrillen og rødvinen skænkes op. Dét er livskvalitet.

Jeg kan varmt anbefale et ophold på Casa Klein, både af faglige -  og ikke mindst af menneskelige årsager.

Thomas Danø Møller
Ovl. Spec.læge i ortopædisk kirurgi.


Anbefaling af pårørende:

Vibeke, min farfars kone gennem mere end 30 år, tilbragte de sidste gode år af hendes begivenhedsrige liv på Casa Klein. Og hun var så utrolig glad for det. Vibeke sagde mange gange: ”Hvor er det dog et godt sted, vi har fundet til mig”.
— Jesper Rangvid Professor, Copenhagen Business School


 anbefaling:

Det er en helt speciel positiv og unik form for ophold og pleje Casa Klein tilbyder. Hvor ville man dog ønske, at andre plejehjem kunne give samme tryghed og livsglæde som Casa Klein tydeligvis giver dets beboere. Det er dog nok svært, da der er mange ting, der gør Casa Klein unikt: Personalet på Casa Klein er fantastisk og stedet er bedårende.

Huset er en flot typisk spansk ejendom på en bakketop lidt ude for Velez-Malaga med en helt fantastisk have omkring. Beboerne samles i det hyggelige fælleshus til middag, spil, læsning og almindelig hyggelig snak. Derefter kan man trække sig tilbage til sit eget værelse.

Alt må man sige, at Casa Klein er et helt unikt sted at tilbringe sit otium: Seniorhotel er et godt navn.

Jesper Rangvid
Professor, Copenhagen Business School


Anbefaling fra familie:

 

Hello Mrs Klein, eller - jeg kan jo skrive på norsk til deg!

Vi besøkte ditt meget hyggelige og hjemmekoselige sted for et par dager siden, og er nå tilbake i Norge. Formålet for vårt besøk var jo min brors kjære Ruth. Og for å forsikre oss om at hun hadde det så bra som mulig er. Det kunne vi positivt konstantere”.
— Hasse og Lajla Bruun

anbefaling:

At vi alle blir eldre er jo dessverre ikke mulig å forhindre, men det er fint å oppleve at mennesker som deg og dine flotte medarbeidere sørger for at verdigheten opprettholdes, selv om alderdommen svekker de vi er glad i.

Selv er jeg jo heller ingen ungdom lenger dessverre - og måtte tilbringe natten på Hospital Xanit med hjerteproblemer. Egentlig udramatisk - men dog et møte med arrogante leger som var mer opptatt av min økonomiske forsikring enn å yte medmenneskelig støtte i en angstfylt situasjon.

Slike opplevelser setter ting i perspektiv - og forsterket mitt inntrykk fra besøket hos dere - at Ruthy får den beste behandlingen både min bror og jeg hadde ønsket for henne. Stor takk!

Dette er alt jeg kan bidra med - foruten å dele med min familie at Ruth er i de beste hender hos deg.

Lykke til videre med Casa Klein, takk så langt for hva du yter,

Med vennlig hilsen

Hasse og Lajla Bruun